20 oktober, 2020

Kategoriserat i:

Välkommen hem till oss!

På senare tid har fler än någonsin arbetat på distans. Många av oss har inte varit på kontoret mer än vid några tillfällen medan produktiviteten har ökat snarare än minskat.

När världen har återgått till det normala har vi förmodligen skapat en helt ny ”standard” för hur och var vi ska utföra vårt arbete. Vi ser redan ett ökande behov av förändringar i våra kontorsmiljöer för att kunna hålla vår kreativitet igång eller bara komma hemifrån ett tag.

För att kunna tillgodose det ”nya” sättet att arbeta har vi valt att inreda vårt kontor som en förlängning av hemmet i kombination med ett trevligt kafé istället för en traditionell kontorsmiljö. Hos oss borde du kunna sitta en stund när det passar dig, utbyta några ord med kollegor, ha ett möte eller om du vill sitta och arbeta vid ett traditionellt skrivbord.

Om du vill komma förbi och se hur vi har det, kontakta oss bara så ordnar vi ett möte och om du är intresserad av att arbeta med oss ​​har vi för närvarande ett antal spännande positioner som vi rekryterar till.

Skrivet av Mathias Ahlm