20 augusti, 2021

Kategoriserat i: ,

Microsoft CSP – Inte bara en annan fakturametod

Microsoft CSP (Cloud Solution Provider) är ett program som är skapat för Microsoft partners som vill kunna erbjuda Microsofts molntjänster till sina kunder.

En av programmets stora fördelar är att partners kan bygga egna erbjudanden genom att kombinera molntjänster från Microsoft tillsammans med andra tjänster och applikationer. Erbjudandet faktureras sedan från partnern i stället för Microsoft.

Styrkan med CSP är som sagt att alla partners kan bygga egna erbjudanden men det gör också att det kan vara svårt at jämföra olika erbjudanden med varandra. Detta gäller inte minst supporten som i CSP programmet är flyttat till partnern och för många kunder en av de viktigaste komponenterna i leveransen.

Vi på House of Clouds gillar transparens och har därför tagit fram ett supportupplägg som både är tydligt och kompetent samtidigt som det ingår utan kostnad för kunder med lite mer konsumtion. Supporten går även att köpa till som en option för de kunder som har lite mindre konsumtion men som vill ha det stora bolagets trygghet.

Nedan hittar ni vår supportplan för Azure CSP:

Som CSP kund till House of Clouds får du alltid:

  1. Konkurrenskraftig prissättning
  2. Hjälp & stöd under migrering och förändringar
  3. Tillgång till professionell support
  4. Arbeta med en Microsoft Gold Partner

Vill du veta mer om vårt CSP upplägg? Vill du konkurrensutsätta din befintliga leverantör eller bara veta mer om vad vi kan göra för just ert företag är det bara att kontakta oss!

Skrivet av Mathias Ahlm